Välkommen till Rörpojkarnas nya Webbshop för proffs!      Vi har ingen försäljning till privatpersoner. 

Johan Wennerberg

Hej, jag heter Johan Wennerberg ! Ring mig, så hjälper jag dig. Support: 031-7341713

Om Rörpojkarna

 

Din lokala grossist | Service och kundskap | Miljöarbete & miljöpolicy | Historia

 

Rörpojkarnas allra största styrka är att laget skapar nöjda kunder. Tack vare alla dem kan vi växa och utvecklas. Att de väljer oss gång på gång är en stor seger för alla oss som jobbar här. Våra kunder vet att vi alltid ger vårt yttersta och branschens absolut bästa service. På sätt och vis spelar vi och våra kunder i samma lag och mot samma mål. Det gör oss alla till vinnare.

Jag är uppvuxen med Rörpojkarna och kan förstås prata länge om vår höga servicegrad, kompetenta personal och breda sortiment. Men jag vill gärna överlämna ordet till mina medspelare – Rörpojkarnas personal. Och till några kunder som får ge sin syn på vårt långa och givande samarbete.

Vi är alla en del i teamet

Arne Christiansson – VD

Snabba fakta om Rörpojkarna:

  • VVS-grossist med fokus på service & ROT samt energieffektivisering
  • Över 18 000 lagerförda artiklar
  • Egna chaufförer och egna miljögodkända lastbilar
  • Ramavtal med Göteborg Stad
  • Levererar badrum till hotellkedjor i Sverige, Norge och Danmark

”Bredd, kunskap och service”

AB Rörpojkarna satsar inför framtiden med en fortsatt stark position i Göteborgsregionen. Genom att vara VVS-installatörens välfyllda skafferi växer företaget med sina kunder.

– Vi vågar lagerföra produkter som andra inte har på sina lager. Med ca 18 000 lagerlagda artiklar har vi det bredaste VVS-sortimentet i Göteborg, säger Arne Christiansson, vd för Rörpojkarna.

Rörpojkarna är en traditionell VVS-grossist för service- och Rot-sektorn och ser en god framtid även inom energisektorn. I och med Energi-deklarationen växer intresset även för större energianläggningar och företaget är med i framkanten av den utvecklingen.

– Vår härliga och kunniga personal ger alltid kunden bästa möjliga service. Vi har ett komplett lag med allt från ett starkt försvar till ett spetsigt anfall, säger Arne Christiansson.
Rörpojkarna är ett begrepp i VVS-branschen – men det gäller att inte slå sig till ro. Därför pågår hela tiden ett utvecklings-arbete med satsningar för att möta dagens och framtidens krav.

Nyinvesteringar

Under senare tid har flera nyinvesteringar skett. Tydligast är de två nya turbilarna som uppfyller de högsta miljökraven – en tung lastbil och en mindre för smidiga leveranser. Den tunga kranbilen ökar dessutom lyftkapaciteten. Kranen har 11 meters räckvidd och lyfter 2,7 ton på 2,2 meter samt 470 kg på 11 meter.

– Det är viktigt för oss att ha egna bilar och egna chaufförer. Våra chaufförer skapar en positiv personlig direktkontakt med kunderna vilket är en central del av vår kvalitets-policy, säger Arne Christiansson. Under senare tid har vi moderniserat anläggningarna i Högsbo-Sisjön och Gårda. Bland annat har Filialen i Gårda fått fler p-platser.

– Vi växer med våra kunder. Framtidsvisionen är att ytterligare kunna utöka kapaciteten.

VD Arne Christiansson driver företaget – tillsammans med engagerade medarbetare i ett samspelt lag.